دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیک
ماشین های پرچ انواع مختلفی دارد که هر ماشین داری مزیت ها و ویژگی های مخصوص خود است. دستگاه های پرس به 2 نوع دستی و غیر دستی طبقه بندی میشود که دستگاه های غیر دستی شامل ماشین های پرس مکانیکی، هیدرولیکی، پنوماتیک، هیدروپنوماتیک می باشد. در این مقاله تمامی اطلاعات درباره دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
فهرست مطالب
Toggle
در این مقاله می خوانیم :
- دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیک چیست ؟
- ویژگی های دستگاه پرس پرچ مالشی
- مزایای کار با دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیکی
- معایب دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیکی
- قیمت دستگاه پرچ مالشی پنوماتیک
- راهنمای دستگاه پرچ مالشی پنوماتیک
دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیک چیست ؟
دستگاه پرچ مالشی با هوا ( پنوماتیک ) کار می کند. این دستگاه پرچ های مسی، برنجی، آهنری فولادی را میتواند پرچ کند. ضخامت میخ های پرچ با قطر حداکثر 12 میلی متر است. این دستگاه میتواند مورد استفاده صنایع خودرو سازی، سازندگان اتصالات، لنت های خودرو و … قرار بگیرد. این دستگاه بدنه ای فلزی دارد که جنس آن فولاد است تهیه شده که ارتفاع این بدنه به بیش از یک متر میرسد. ظرفیت حجم دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیکی حدود 500 کیلو تا 10 می باشد. این دستگاه قابلیت تایمر را دارد و دهانه آن را میتوانید بر اساس سایز مورد نظر خود تغییر دهید. استفاده از این دستگاه باعث میشود که دیگر درگیر کار هایی مانند : چرخش، فشار دادن، جوشکاری، چکش زدن نباشید و بتوانید سطحی بسیار صاف بر روی فلز مورد نظر ایجاد کنید که این کار باعث افزایش تولید و صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. این دستگاه با قابلیت تولید به صورت تک فاز و سه فاز باعث میشود که صنعتگران در هر مکانی بتوانند کار خود را انجام دهند و همچنین به دلیل متغییر بودن نوک سنبه ها به شکل پرچ، تخت، عدسی می توانند با یک دستگاه هزینه های اضافی را کم تر کنند.
ویژگی های دستگاه :
- دارا بودن استراکچر بسیار قوی و مناسب
- دارای بدنه ای چدنی از نوع داکتیل
- دارای سیستم رفت و برگشت
- دارای یک سال گارانتی عملکرد
- قابلیت تنظیم ارتفاع
- قابلیت تنظیم کنترل زمانی و سیستم استپ و استارت
- قابلیت کار با پرچ های آهنی، مسی، فولادی، برنجی
- قابلیت تنظیم دهانه
مزایای کار با دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیک :
- نسبت به دستگاه های پرس مکانیکی آلودگی صوتی کمتری دارد.
- این دستگاه قیمت کمتری نسبت به پرس های هیدرولیکی دارد.
- عمر این دستگاه بیشتر از پرس های دیگر است.
- آلودگی کمتری برای محیط زیست دارد.
- از پرس های هیدرولیکی سرعت بالاتری دارد.
معایب دستگاه :
- تغییر دما در عملکرد دستگاه تاثیر گذار است.
- در فشار های بالا قدرت ضعیفی دارد.
- برای انجام کار هایی مانند کشش عمیق مناسب نمی باشد.
راهنمای دستگاه
تنظیم زمان پرچ کاری :
با دکمه شماره 8 زمان پرچ کاری را می توان تغییر داد. فشار باد و مدت زمان پرج کاری دو عامل بسیار مهم هستند که نقش مهمی در تمیزی و ظرافت کار دارد. اگر مدت زمان پرچ کاری کمتر شود باید فشار باد را افزایش دهیم. اگر فشار بادی که ما در نظر گرفته ایم بیش از اندازه باشد پرچ ما به صورت نا مطلوبی روی سطح کار پیاده میشود.
نگهداری از دستگاه پرس پرچ :
در قسمت کلگی این دستگاه یک بلبرینگ کف گرد به همراه دو عدد رول برینگ سوزنی قرار دارد، که به شما عزیزان پیشنهاد میشود که در بازه زمانی 500 ساعته کلگی را گریس کاری کنید. محل گریس کاری بلبرینگ کف گرد. محل گریس کاری رول برینگ سوزنی.
واحد مراقبت :
در دستگاه پرس پرچ مالشی ما 3 قسمت واحد مراقبه داریم که این 3 بخش فیلتر هوا، روغن زن، رگولاتور فشار با ماتومتر.
فیلتر هوا کار جداسازی ذرات آب و خاک در هوای فشرده را انجام میدهد. توجه داشته باشید که میزان آب در محفظه داخلی زیاد نشود، اگر آب محفظه زیاد بود میتوانید شیر مخصوص غلاف دار را ببندید تا آب اضافی تخلیه شود. اگر آب روزانه از خط قرمز بیشتر شود رطوبت سیستم در حال افزایش است و باید این اشکال رفع شود.
روغن زن برای روغنکاری سیلندر به وسیله مخلوط کردن مناسب روغن در هوای فشرده قابل استفاده است. اضافه کردن روغن بیش از حد به درون سیلندر باعث میشود که روغن زیادی همراه با باد خروجی خارج شود.
رگولاتور فشار به منظور کاهش باد می باشد که پیشنهاد میکنیم حدود 6 بار تنظیم شود.
تنظیم کورس دستگاه :
پس از نصب کردن فیکسچر و سنبه پرچکاری، کلگی دستگاه را که دارای 4 مهره 12 M هست را توسط اچار تخت کمی باز کنید بعد از آن با چرخاندن پیچ کلگی را به سمت بالا و پایین حرکت دهید، ( در موقعیت پایین به هیچ عنوان سنبه نباید با سندان تماسی بر قرار کند ). سپس مهره ها را خوب ببندید و با تنظیم کردن فیکسچر میتوانید به پرچ کاری خود ادامه دهید. نکته مهمی که در این بخش باید رعایت شود این است که از محکم بودن مهره ها اطمینان کامل داشته باشید زیرا اگر مهره ها محکم نباشند پرچ کاری به درستی انجام نمی شود، هر چند ماه محکم بودن مهره ها را حتما کنترل کنید.
تنظیم دقیق دستگاه :
روی دستگاه پرس پرچ مالشی شما یک مهره شماره 10 را مشاهده میکنید که کورس سیلندر را تنظیم میکند با تنظیم هر چه دقیق تر این مهره میتوانید بهترین موقعیت را به دست آورید. فشار ورودی باد را توسط رگولاتور روی 6 تنظیم کنید.
توجه : این دستگاه در فشار باد ورودی کمتر از 2/5 بار کار نمیکند.
انتخاب سنبه پرچ کاری :
شکل سنبه پرچ کاری به شکل پرچ مورد نظر بستگی دارد. ابعاد سنبه پرچ کاری اهمیت بسیار بالایی دارد. لرزش قطعه هنگام پرچ کاری، ناهموار بودن سطح پرچ از نشانه های مناسب نبودن اندازه است.
قیمت دستگاه پرس پرچ مالشی پنوماتیک و هیدرولیکی
اگر شما تولید کننده محترم قصد خرید این دستگاه را دارید می توانید با کارشناسان شرکت مدد کار صنعتگر تماس بگیرید و از قیمت دستگاه پرچ مالشی پنوماتیک و هیدرولیکی با خبر شوید. کارشناسان ما همیشه بروز ترین قیمت ها را به شما عزیزان ارائه می دهند. ما در شرکت مدد کار صنعتگر در تلاش هستیم تا محصولاتی با کیفیت تولید بکنیم تا بتوانیم رضایت هر یک از مشتریان خود را جلب کنیم
چقدر این مطلب را دوست داشتید؟
میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا: