خرید سنبه

سنبه چیست ؟

اگر دوست دارید که به پاسخ این سوال برسید سنبه چیست و انواع سنبه ها، ساخت سنبه، مزایای استفاده از آن، کاربرد، معایب و ویژگی های آن را فرا بگیرید این مطلب رو از دست ندهید.

سرفصل مطالب این مقاله :

  • سنبه چیست ؟
  • این وسیله چگونه ساخته می شود ؟
  • انواع سنبه
  • انواع قالب سنبه ماتریس

سنبه چیست ؟

می توان گفت که سنبه یکی از مهمترین و دقیق ترین ابزاری است که در تشکیل قالب موثر می باشد. برای نشانه زنی روی کار از سنبه استفاده می کنند که با توجه به شکل آنها کاربرد های متنوعی دارند، برای مثال سنبه ای به شکل میله وجود دارد که برای خارج کردن میله ها از درون سوراخ مورد استفاده قرار می گیرد. انجام کار سنبه زنی با ضربه های چکش همراه است، به همین دلیل باید جنس سنبه ها را طوری در نظر گرفت که مقاومت و سختی قابل قبولی در مقابل ضربه داشته باشند و همچنین باید مغزی یا داخل آنها نرم باشد تا باعث شکستگی سنبه نشود.

سنبه چگونه ساخته می شود ؟

سنبه در اصطلاح نر هم نام دارد. جنس اکثر سنبه ها از فولاد است و به دلیل اینکه خیلی راحت بتوانند سنبه را با سنبه گیر بلند کنند جنس سرآنها از یخ یا پله می باشد. پس از ساخت این محصول عملیات حرارت دیدن ، ابکاری روی سنبه ها انجام می شود تا وسیله سخت تر و مقاوم تر شود و در مقابل سایش استحکام بیشتری داشته باشد، اما باز هم در طول استفاده از سنبه تغییراتی مانند از دست دادن تیزی و کند شدن آن ایجاد می شود که می توان آن را با ماشین های صنعتی مثل سنگ حل کرد و دوباره تیزی به سنبه بر می گردد.

انواع سنبه

سنبه ها چندین نوع دارند که در ادامه به برسی آنها می پردازیم.

خرید سنبه نشان

سنبه نشان :

این نوع سنبه یکی از پر کاربرد ترین نوع سنبه است که برای علامت گذاری روی فلز مورد استفاده قرار می گیرد. جنس سنبه نشان از فولاد است که دوام بالایی داشته باشد و به مرور زمان دچار تغییر شکل نشود و کارایی خود را از دست ندهد. شکل نوک این سنبه به صورت مخروطی است و با زاویه 30 تا 60 درجه ساخته می شود تا بتواند به راحتی روی کار اثر بزارد، اگر زاویه نوک سنبه کمتر باشد احتیاج به نیروی بیشتری برای وارد کردن اثر بر روی کار نیاز است. قسمت پایانی این سنبه ها به دلیل چکش خور بودن به صورت گرد ساخته می شود تا خیلی راحت تر بتوانند ضربه را روی کار متمرکز کنند.

سنبه نشان اتوماتیک :

بعد از سنبه نشان، سنبه نشان اتوماتیک یکی از پر کاربرد ترین سنبه ها برای استفاده است. این سنبه کارایی مشابه ای به سنبه نشان دارد با این تفاوت که احتیاجی به ضربه زدن با چکش نیست. این سنبه طوری طراحی شده که با فشار دادن دسته آن به سمت پایین فنر آن فشرده می شود و بعد از متراکم شدن به اندازه نیاز فنر ازاد می شود و وزنه ای که در آن قرار دارد از داخل به نوک سنبه ضربه وارد می کند و شما خیلی راحت می توانید روی کار اثر بگذارید. این نوع سنبه بیشتر بر روی ورق های فلزی و یا سطوحی از جنس فلزات نرم مانند : الومینیموم، مس و برنج کاربرد دارد.

سنبه های حروف و عدد کوب :

این نوع سنبه کاربرد مخصوصی دارد که در ادامه به آن می پردازیم. این سنبه ها دو مدل عدد و حروف دارند که عدد آنها از 0 تا 9 و حروف آن از حرف A تا Z را دارد. این سنبه ها در شماره گذاری قطعات، حک کردن کد، شماره سریال و … کاربرد دارد. تنها ابزاری که این سنبه لازم دارد چکش است تا به آن ضربه بزنند و حروف یا عدد مورد نظر خود را درج کنند.

خرید سنبه

سنبه پین دار :

این سنبه در کارهایی مانند تعمیر ماشین آلات و یا قالب سازی بسیار ضروری است و یکی از پر کاربرد ترین ابزار به حساب می آید. سنبه پین دار برای خارج کردن پین از قطعات مختلف که در محل مشخصی قرار گرفته اند مورد استفاده قرار می گیرد. سنبه های پین دار با توجه به راحتی با قطر های مختلفی ساخته می شوند.

سنبه انگشتی ( درآر میله ) :

این مدل سنبه دارای نوک تخت است که ما آن را روی سطح میله قرار می دهیم و بعد از وارد کردن ضربه به سنبه ها میله مورد نظر خارج می شود، برای استفاده از این نوع سنبه ابتدا باید قطعه مورد نظر به گیره بسته شده باشد و نوک سنبه بالای سوراخی که میله در آن قرار دارد می گذاریم بعد از آن با چکش به انتهای آن به صورت عمودی ضربه وارد می کنیم تا وقتی که میله از سوراخ خارج شود.

سنبه خود مرکز یاب :

این مدل سنبه سوراخ مخروطی که سنبه در مرکز آن قرار دارد در روی کار قرار گرفته تا نوک آن در مرکز باشد و سپس عمل ضربه زدن اجرا می شود.

سنبه دو قلو :

هنگامی که بخواهیم اثر سنبه را روی کار در مدت زمان طولانی ایجاد کنیم از این نوع سنبه استفاده می کنیم. ابتدا یکی از آنها را در مرکز کار قرار می دهیم سپس آن را با چرخش 180 درجه در راستای نوک قبلی درگیر میکنیم و با ضربه چکش این کار را انجام میدهیم. مراحل انجام کار با سنبه دو قلو به این ترتیب می باشد :

  • با استفاده از خط کش محل اتصال دو خط را معین می کنیم.
  • سنبه را در دید و تحت زاویه دو خط قرار می دهیم.
  • سنبه را به صورت عمودی روی کار قرار می دهیم و با چکش به آن ضربه وارد می کنیم.
  • اثر سنبه باید در محل اتصال دو خط تعبیه باشد.

مشاوره خرید و سفارش انواع سنبه :

اگر شما تولید کننده محترم قصد خرید انواع سنبه سفارشی را دارید می توانید با کارشناسان شرکت مدد کار صنعتگر تماس بگیرید و از شرایط سفارش و خرید سنبه با خبر شوید. کارشناسان ما همیشه بروز ترین قیمت ها را به شما عزیزان ارائه می دهند. ما در شرکت مدد کار صنعتگر در تلاش هستیم تا محصولاتی با کیفیت تولید بکنیم تا بتوانیم رضایت هر یک از مشتریان خود را جلب کنیم.

تلفن کارگاه :: 1858 3223 (028)
تلفن فاکس :: 7510 3223 (028)
3692 287 0919 :: 0691 781 0912

چقدر این مطلب را دوست داشتید؟

میانگین امتیاز / 5. تعداد آرا:

مطالب زیر را از دست ندهید :

دیدگاه ها بسته شده اند.